Succes voor jongens 13/1 van TC Madison op Vlaamse Interclubfinales

Succes voor jongens 13/1 van TC Madison op Vlaamse Interclubfinales

Slechts één Oost-Vlaams team haalde finale van de Vlaamse interclubs in reeks 1. Het waren de jongens van TC Madison Ninove die bovendien met de winst gingen lopen tegen Forest Hills in 13/1. Viktor Van Craenenbroeck en Gustav Gunst klopten de Antwerpenaars met 3/0 nadat ze in een eerder stadium ook al tennisdel Genk, 't Broeksken  en Panorama met 3/0 hadden verslagen.
Beide jongeren  waren de voorbije maanden zeer actief en dat resulteerde in verschillende overwinningen in het jongerencircuit en bovendien ook talrijke zeges in het criterium bij mannen IV. Voor hen ligt een gevoelige klassementsverbetering in het verschiet.
De andere Oost-Vlaamse clubs in de hoogste reeks moesten zich met een halve finaleplaats tevreden stellen.

Bij de 9-jarigen verloor Racso met Evarist Van Outryve, Gilles Van Heghe en Mattis Baele van het Brabantse Panorama; bij jongens 11 was Tennisdel Genk beter dan TC Nobel dat met Stan Rutsaert en Thomas Heldenbergh aantrad. In de reeks 15/1 was het alweer Nobel dat de halve finale verloor tegen Ter Elst. Maurice Deschoemacker en Arne Persyn bleven op 1-2 steken.
Bij de meisjes 13/1 botste TC Eeklo met Amelie Verloo en Yoni Van Vlierberghe op Turnhoutse en verloor 1-2 en ook het sterke TC Beckhand met Lien Verheyen en Helena Herremans kon tegen TC De Kamme geen finaleplaats afdwingen en verloor 1-2 bij meisjes 15/1.

In reeks 2 was er bij meisjes 13 winst voor 't Lobbeke Maldegem dat met Mona De Zutter en Amelie De Maesschalck aantrad. De meisjes 15 van Zilveren Klomp haalden fianle tegen Gym Olympiade maar verloren daar 1-2. Er waren nog halve finales voor Witte Kaproenen ( 9/2), Park Ronse ( J 11/2), TC Zomergem (J 15/2) en TC Nobel (M 11/2).