Sterke Ruben Grillaert

Sterke Ruben Grillaert

De eindronde van het Nieuwsblad criterium in Zele kende een groot succes. Spijtig genoeg werd het tornooi in de hoogste mannenreeks wat onthoofd. Een dit seizoen bijna ongenaakbare Stefan Wauters gaf in halve finale al snel op tegen Philip De Vetter. Deze mocht op zondag Dick Norman partij geven. Die had immers Ief Nollet verslagen met 7/6 en 6/3. De Vetter die ook interclubverplichtingen had en zich in het criterium in Antwerpen als winnaar doorzette zag zich op zijn beurt verplicht W.O. te geven zodat "veteraan"Dick de zege cadeau kreeg.
Lucas Bogaerts van TC Den Bruel moest wel vechten voor zijn overwinning in heren II. Eerst sloeg hij Aaron Calluy er uit en in finale moest hij diep gaan tegen Alexander Rottiers. Het werd 3/6,6/1 en 7/6.
In heren III was Ruben Grillaert (Standaard Wetteren) te sterk voor de concurrentie al had hij in halve een driesetter nodig tegen Louis De Rouck. In finale tegen Andres Van Den Nest maakte hij het af met 6/2 en 6/1.
Belofte Louis De Rouck kwam toch aan een finalewinst in heren IV waar hij het haalde van Arne Coppens die dit seizoen nauwelijks een partij had verloren. Het werd 6/3 en 6/2 voor de Gentenaar.
Jasper Van Den Berghe(heren V) en Stijn De Mets(heren VI) kregen ook de Masterskroon.
De open junior-veteranenreeks werd door West-Vlaming Jeroen Roose gewonnen. Eerst zette hij Pepijn De Petter opzij en in finale ging hij wel moeizaam voorbij Alexander De Cuypere(7/6 en 6/4).
Jan Meersman(TC Reinaert) won in een driesetter van Gunther Arslyder bij heren 35/2 en Geert Bosman (TC Beckhand) was de betere in 35/3.
Geen problemen voor Max De Vijlder van TC Indiana in de open veteranenreeks waar Geert Vercammen zijn tegenstander was. Geert nam wel weerwraak in 45/2 waar hij Jean-Claude Hoste versloeg.
Titels waren er ook nog voor Chris Noens(45/3) van tenniscentrum De Jasmijn, Florent Truyens(55/2) van TC Wase en Elie De Saedeleer(55/3) van TK Players.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be