Sterke prestatie team West-Vlaanderen tijdens nationale eindronde dubbelcriterium

Sterke prestatie team West-Vlaanderen tijdens nationale eindronde dubbelcriterium

Van 20 Oktober tot en met 22 Oktober organiseerde T.C. Beckhand uit Beveren ¿ Waas de natioanale eindronde van het dubbelcriterium .
Voor Team West ¿ Vlaanderen werd het een groot succes en behaalden ze maar liefst vier keer de finale.
Saar Deruytter en Lotte Poelaert (beiden T.C. Kortemark) werden Belgisch Kampioen in de reeks Dubbel Dames 3 (10 punten -30 punten) na een foutloos parcours zonder setverlies wonnen ze de finale met 6/3 en 6/2 van Petra Vanelderen en Hilde Walder van T.C. Wezemaal uit Vlaams-Brabant .
In Dubbel Gemengd 3 was het terug raak voor T.C. Kortemark na winst van het jeugdig talent Juliette Hostens die samen speelde met Jochen Debruyne  en eveneens géén enkele set prijsgaven tijdens de Nationale Eindronde .
In de finale wonnen ze met 6/4 en 6/3 van Eline Ronsmans en Maarten De Groof van T.C. Heiveld uit Sint ¿ Katelijne Waver (Provincie Antwerpen).
In Dubbel Dames 2 werden Paya Vermeersch en Lieselore Catry van K.T.C. Isis vice Belgisch kampioen , in de finale moesten ze hun meerdere erkennen tegen Yulia Epina en Melanie Vis van T.C. Merelbeke uit Oost-Vlaanderen.
De tandem Lara Bogaert en Henri Bogaert (T.C. De Wilge en T.C. Bosterhout) behaalden de hoogste ereplaats na verlies met tweemaal 6/3 tegen Sanne Groetaers en Pieter Van Happen (Provincie Antwerpen).
Dus kortom een héél vruchtbaar tornooi voor team West-Vlaanderen die een knappe tweede plaats behaalde in de eindstand dit na de Provincie Antwerpen.

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexanderenwendy@proximus.be