Sterke Oost-Vlamingen op 1 Plus tornooi van Forest Hills

Sterke Oost-Vlamingen op 1 Plus tornooi van Forest Hills

Mateo Goubet en Sebastien Cauhape schitteren
De Oost-Vlaamse vertegenwoordigers op het 1plustornooi op Forest Hills hebben het meer dan behoorlijk gedaan en naast een pak finalisten waren er ook een paar winnaars.
Ninovieter Mateo Goubert van TC Players won de reeks bij de 9-jarigen. Hij komt na zijn overwinning met 3 / 4, 4/0 en 4/2 tegen Zita Berckmans riant op kop in de ranking.  In dubbel haalde hij met Thibaut De Meersman ook de finale maar daar bleken Zita Berckmans en Eline Bex nog iets te sterk. Mateo waagde zich ook bij jongens 10 aan een deelname en bereikte er de kwartfinale na een paar prachtprestaties.
Een andere uitblinker was Sebastien Cauhape (Gantoise). Hij boekte winst bij jongens 10 door  tegen Nicolas Dispas met 4/0 en 4/2 te verslaan en ook in dubbel was hij samen met zijn partner I. Huysveld te sterk voor Afallah Daoud en Yanis El Haieki.
Mats Herremans ( Players) haalde twee keer halve finale bij jongens 12 . In enkel botste hij op Alessio Basile en in dubbel met zijn Nederlandse partner Damnati moest hij passen voor het duo Van Asten-Haddouch. Frederik Caeyman (Players) had pech dat dubbelpartner Noah Merre (Eeklo) naar het Franse Auray moest vertrekken zodat ze in halve finale W.O moesten geven.
Natan D'Hulst ( Beckhand) haalde aan de zijde van Berno De Roo halve finale dubbel bij de 14-jarigen.
Nicholas Rennie (TC Eeklo) moest bij jongens 16 enkel onderdoen voor Tibo Colson die hij tot een driesetter dwong. Ook in dubbel scoorde hij met Tom Pisane.

Meisjes
Elise Gillis bevestigde al het goede bij de meisjes 10 waar ze finale bereikte tegen Gitte Kemps die wel nog te sterk bleek. Ook in dubbel bereikte ze de slotmatch met Chanel Renard maar ook daar liet Gitte Kemps zich gelden.
Nog in dubbel bij meisjes 12 ging Amelie Van Impe ( TC Players) met Hanne Vandewinkel met de zege lopen. Zij wonnen 7/6 en 6/2 van Sara Pantelic en Onia Chiara.
Lina Dullaert ( TC Beckhand) speelde aan de zijde van Vicky Van De Peer finale dubbel bij de zestienjarigen maar Emilia De Jonckheere en Louise Wittouck bleken nog te sterk.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be