Specialisatie Tennis KTA Brugge: secundair onderwijs met 6u tennis/week

Specialisatie Tennis KTA Brugge: secundair onderwijs met 6u tennis/week

De K.T.A. Brugge Sportspecialisatie Tennis, de sportschool van Brugge en omstreken, wordt sinds september 2011 ingericht in de eerste, tweede en derde graad. Via deze specialisatie biedt het KTA Brugge aan leerlingen de kans om op hoog niveau tactische, technische, fysieke en mentale kwaliteiten te ontwikkelen in samenwerking met een team van hoogopgeleide trainers. De tennistrainingen gaan door op de in- en outdoorterreinen van TC Brughia.

Lees er alles over in onze flyer.

  • De leerlingen van de eerste graad (A-stroom) krijgen 6u tennistraining per week als optie naast het gewone lessenpakket.
  • In de tweede en derde graad kun je kiezen voor ASO (sportwetenschappen) of TSO (Lichamelijke Opvoeding en sport). De leerlingen krijgen naast het gewone lessenpakket ook 6 u. tennistraining per week. (incl. blessurepreventie - en conditietraining)

De inschrijvingsdatum voor de eerste graad is 6 mei.

Meer weten? Kom gerust langs op onze opendeurdagen in het KTA BRUGGE, Rijselstraat 7, Sint-Michiels Brugge op zaterdag 27 april 14.00-17.00 u. en zondag 28 april 14.00-17.00 u. of via Frederiek Strubbe (frederiekstrubbe@yahoo.co.uk - 0476/27 19 42).

Bekijk hier de flyer

Bekijk hier het krantenartikel