Sielke Van Schoor en Amber De Visscher winnen Masters

Sielke Van Schoor en Amber De Visscher winnen Masters

Sielke Van Schoor ( Standaard Wetteren) bevestigde op de Masters nadat ze in de loop van het seizoen ook al enkele regionale tornooien had gewonnen. Zowel Standaard als Racing Wetteren schreef ze op haar palmares net als het tornooi Van Witte Kaproenen. Daarnaast ook nog een paar finales. Omdat er slechts drie deelneemster inschreven voor de masters in dames II was ze vrijgesteld in halve finale die Elise Gillis en Eline Van Quickelberghe wel moesten spelen. Elise won vrij vlot met 6/3 en 6/1. In finale botste ze echter op Silke Van Schoors die 7/5 en 6/2 won.

Verrassing kwam er toch wel in dames 3 waar Amber De Visscher ( Park Ronse) Merel Van Den Abbeele uitschakelde in halve finale met overtuigende 6/2 en 6/1 cijfers. Ook in finale tegen de ervaren Emma Ruysseveldt die over gans  het seizoen de regelmatigste was  haalde De Visscher het met 6/3 en 6/1. Meteen de mooiste overwinnnig van haar seizoen.

Marjolein Morbé van TC Merelbeke won dames 4 van Michele Van Meerhaege met 6/1 en 6/2 . In de laagste reeks was Eawan Fahy ( TC Zottegem) in drie sets de betere van Sandrine Verhofstadt.

Sofie Waterloos die in de loop van het seizoen o.m. won in Gavere, Stekene en Merelbeke haalde het van Anneleen De Proft in dames 25/2 met 6/3 en 6/1.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@telenet.be