Sebastien Cauhape en Mats Herremans winnen op 1 Plustornooi Forest Hills

Sebastien Cauhape en Mats Herremans winnen op 1 Plustornooi Forest Hills

De Oost-Vlamingen wisten op het 1plustornooi van Forest Hills een paar titels mee te pakken.
Bij jongens 13 was Sebastien Cauhape ( TC Merelbeke) de beste. Hij versloeg in halve finale Olaf Vanhooren met 6/3 en 6/1 en was in finale ook de betere van Robin De Groote die favoriet  Nyo Van Dyck had uitgeschakeld. De 6/3 en 7/5 wijzen op flinke weerstand.
Mats Herremans (TC Players ) en Natan D'Hulst ( TC Beckhand) vochten bij jongens 15 een finaleduel uit nadat ze in halve finale allebei drie sets nodig hadden tegen respectievelijk Stijn Van Asten en Idriss Haddouch. Met 6/3 en 6/4 won Mats die ook leidt in de tussenstand ondanks het verlies van zijn 12 punten op TC Wimbledon om administratieve redenen.
Mateo Goubert ( TC Payers)  die bij jongens 11 naar de koppositie mag mikken had de tegenslag ziek te vallen voor zijn halve finale tegen Tim Speeleveld. Sterkste concurrent Tibo Meermans won de finale vlot tegen Speelveld met 4/1 en 4/0.
Bij de jongens was er nog een Oost-Vlaamse dubbelfinalist: Matis Goubert ( TC Players) verloor met Thibaut Demeersman bij jongens 11 tegen Thomas Castelein en Lucas Dahlman.
Bij de meisjes waren er finaleplaatsen weggelegd voor Leontien Lanckman ( 't Broeksken) bij de 9-jarigen en voor Lauren Seye ( TC Nobel) die in finale bij de 11-jarigen op een sterke Zita Berckmans botste. Lauren won met Katarina Kujovic wel het dubbel.
Halve finaleplaatsen waren er voor Amelie Van Impe ( TC Players) die verloor tegen de latere winnares Hanne Vandewinkel bij de 15-jarigen en voor Kaat Coppez ( Geraardsbergen maar lid van TC Boneput) die in drie sets onderdeed voor Morane Meyers in meisjes 13.
Elise Gillis was met Mirthe Moens finaliste in dubbel meisjes 13. Zij verloren de eindstrijd tegen Sara Pantelic en Alexandra Biot.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be