Schot in de roos ondanks wisselvallig weer

Schot in de roos ondanks wisselvallig weer

Voor de 19 de maal organiseerde T.C. Alexander al het succesvolle dubbltornooi AD DELHAIZE HOEK HOOGLEEDSESTEENWEG en de organisatie mag terug fier zijn ondanks het wisselvallige weer van de voorbije twee weken .
We polsten even bij wedstrijdleider Gauthier Van Rijckeghem naar het sportieve gebeuren tijdens het tornooi , hij was voor de eerste maal wedstrijdleider tijdens het dubbeltornooi van T.C. Alexander
Inderdaad voor de finaledag had ik alvast vijf terreinen indoor gereserveerd want de voorspellingen zagen er niet goed uit " opent de wedstrijdleider deze babbel " .
De voorspellingen kwamen alvast uit en bij momenten was het een echt hondenweer zodat tennis outdoor onmogelijk was .
Dus met zijn allen richting Kortemark en we mochten alvast genieten van zéér spannende finales van een hoog niveau.

Mathieu Ronse

Speler van het tornooi is absoluut Mathieu Ronse ( zoon van de secré van T.C. Alexander ) die in zowel Dubbel Heren1 als Dubbel Gemengd 1 de overwinning wist te behalen" gaat Gauthier verder ".
In dubbel Heren 1 won hij in Match tie break van Frederik Sanders en mezelf maar we hebben er allen van genoten .
In Dubbel Gemengd 1 won Mathieu aan de zijde van zijn vriendin Anouk Martens tegen het sterke duo Marie ¿ Christine Hermans en Mario Ronse wederom in een beslissende match tie break .
Dus alvast een héél geslaagd tornooi voor Mathieu , ook Louis Verleye was sterk op dreef met drie finales maar enkel met Lara Bogaert kon hij aan het langste eind trekken en dit in de reeks buiten criterium namelijk Dubbel Gemengd 180 ptn aan de zijde van Lara Bogaert tegen Eva Van Nieuwenhuyse en mezelf , verschil was héél miniem 11 -9 in Match tie break.
In de dubbel heren 5 tot 140 ptn zegevierden de gebroeders Sanders door in weeral een match tie break te winnen van het duo Verleye ¿ Staessens .
Laast genoemde won dan weer aan de zijde van Daphné Staelens in Dubbel Gemengd 5 van het duo Vonderlynck- Verleye .
In Dubbel Heren 2 won het duo Rousseau ¿ Hoornaert (beiden T.C. Rumbeke ) van het T.C. Alexander duo Cauwlier ¿ Coussee in twee sets.
Wel winst was er voor de thuisclub met Geert Deschrijvere en Andy Latrez in Dubbel Heren 3 , in Dubbel Heren 4 was er winst voor de kersverse interclub kampioenen van  K.T.C. Isis namelijk Maxim Lefever en Kristof Vanackere die wonnen van hun teamgenoot Birger Wyffels die speelde met Simon Carette .
In de dubbel dames 1 reeks wonnen Bie Vangheluwe en Eva Van Der Meulen tegen het T.C. Alexander duo Pamela Hoorelbeke en AnaisVantieghem .
In dubbel Dames 2 won het duo Shari Vandenabeele en Saar Deruyter van Lieselore Catry en Nancy Vermeulen .
In dubbel dames 3 was de thuisclub weer aan de winst met Els Meuleman en Friedel Lefere in een onderonsje tegen Marleen Myngheer en Marleen Callewaert , uitslag 6/4 en 6/3 .
In de hoogste dubbel reeks bij de dames won het duo Denys ¿ Monserez van De Coninck ¿ Vanderper  in twee sets .
In dubbel gemengd twee was er winst voor Leen Follens en Stijn Dermul , Dubbel Gemengd 3 wonnen Kimberly Dumarey en Mathias Verlinde en in Dubbel Gemengd 4 gingen Ilse Monbaliu en Nico Hoorne met de zege lopen .
In de reeksen  buiten criterium namelijk Dubbel Gemengd 7 wonnen Veroniek Vienne en Arsam Fatapour de finale van het duo Hanne Verhaeghe en Mattias Verhaeghe .
Christophe Dhaene en Bart Verfaillie ( beiden T.C. Alexander ) wonnen de Dubbel Heren 6 ( 10 -45 ptn) , dit was een reeks buiten criterium " vult Gauthier aan ".

Geslaagde Formule

Met 275 inschrijvingen mogen we absoluut tevreden zijn en dit verdeelt over 17 reeksen .
Het weer hebben we niet in de hand maar de formule met het verliezers bord kan op véél waardering rekenen bij de deelnemers en hopelijk mogen we nog vele jaren doorgaan met deze formule " vult Geert Sambaer aan " .
Weerom het werk van vele vrijwilligers die twee weken het beste van zich zelf gaven en de finaledag viel wat in het water maar de receptie was er één om U tegen te zeggen en met de kers op de taart de overwinning met brio van de Rode Duivels kon het feestje losbarsten ¿
Voor velen zal de maandagmorgen pijn hebben gedaan maar alvast een schoonheid in einde " besluit een fiere wedsrijd leider" die vanaf heden adjunct is in het dubbeltornooi van T.C. Rumbeke .

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexander@personal-t-concepts.com