Padelwerken gestart in TC Ham

Padelwerken gestart in TC Ham

In TC Ham is men gestart met de aanleg van twee extra padelterreinen. De omheining rond de tennismuur is al afgebroken.  Het asfalt wordt opgebroken en afgevoerd en ook de muur wordt verwijderd.
De planning is om de grond- en klinkerwerken klaar te hebben tegen midden maart.  Padelterreinnen zouden dan klaar zijn tegen 1 mei. Maar ... als de aannemer ergens een gaatje in zijn kalender vindt is de kans groot dat de terreinen sneller klaar zullen zijn.
Tegelijkertijd worden er nog andere werken uitgevoerd op de club. Zo worden de toiletten vervangen door modernere versies. Het terras wordt ook aangepakt en serieus opgefrist. De tegels aan de onderkant van het terras worden opgebroken en vervangen door klinkers.  Dit worden dezelfde soort klinkers als de pad naar padelterrein 3+4 zodat dit één geheel wordt.  De pad tussen tennisterrein 1+2 wordt verbreed.
Verder gaat de club het terras op hoogte verlengen.  Dit zal gebeuren vanaf het trapje naar terrein 1 richting de tennishal.  De ondergrond van dit nieuw stuk terras zal van hout zijn. De rand van het terras aan tennisterrein 2 wordt ook aangepast om het veiliger te maken. Ook wordt bekeken om het afdak aan die kant te verlengen tot aan padelterreinen 1+2.

Johan Mulders - muldersjohan@gmail.com - 0479/58.94.15