Padelclub 360 start op TC Den Bremt

Padelclub 360 start op TC Den Bremt

Afgelopen zondag konden de leden van Padelclub 360 en KTC Den Bremt de nieuwe padelvelden op het domein van KTC Den Bremt uitproberen. De gratis initiatielessen onder leiding van Frederik Darmont ( drijvende kracht achter Padel 360 ) en Ronny Vanlangendonck lokte heel wat volk om deze opkomende en laagdrempelige sport uit te proberen.

Padelclub 360 is dit jaar een samenwerking aangegaan met KTC Den Bremt. Samen willen ze op het domein van KTC Den Bremt een mooie tennis - en padelcommunity uitbouwen waar iedereen op zijn niveau van de beide racketsporten kan genieten. Naast de sport zelf willen ze ook veel aandacht geven aan het clubleven naast de velden, door gezamenlijke events, clubavonden, familiedagen enz... te organiseren.

Ook Tennisschool Play onder leiding van Filip Verbeek wil samen met Padel 360 meebouwen aan dit mooie project door lesformules met een combinatie van padel en tennis aan te bieden. Tennisschool Play is werkzaam op KTC Den Bremt Turnhout en TC De Dageraad Beerse en werkt ook samen met Tennisschool Darmont op TC Windekind Vosselaar. Door deze nauwe samenwerking vormen deze clubs een grote en gezellige tennis- en padelcommunity in de Kempen waar sfeer, gezelligheid, kwalitatieve lessen en sportplezier centraal staan.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net