Padel club Roeselare in volle bloei

Padel club Roeselare in volle bloei

Vlaams Kampioenschap Padel dit weekend in Vision 21

Wat een nazomer alvast, héél positief ook voor de enkele maanden opgerichte Padel Club Roeselare die dit weekend organisator is van het Vlaams Kampioenschap Padel in de reeks Dubbel Gemengd .
Héél wat toppers zullen dit weekend neerstrijken naar Vision 21 waar er strijd zal geleverd worden in twee reeksen .
Inderdaad opent een fiere Detlef Peel we zijn blij dat we dit na enkele maanden al kunnen verwezenlijken , op zaterdag zijn er de poulefases en op zondag zal er gespeeld worden voor de plaatsen .
De twee reeksen zullen ingedeeld worden volgens het niveau , wie al meermaals speelde komt terecht in de A reeks en een team met minder ervaring in de B reeks , " beetje zelf in te schatten momenteel daar alles nog in zijn beginschoentjes staat " .Dus kortom het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit Vlaams Kampioenschap " gaat Detlef verder ".
We zullen alvast met twee volledige Roeselaarse teams proberen zover mogelijk te geraken tijdens het Vlaams Kampioenschap .
Enerzijds heb je het sterke duo Lies Budiharto en Pascal Vervaeke en ikzelf speel samen met Nathalie Gheysen van Vision 21 .

Tennis Vlaanderen

Sedert kort word Padel ook ondersteund door Tennis Vlaanderen wat de relatief onbekende sport in Vlaanderen alleen maar ten goede kan komen  . Bedoeling is om de de clubs ondersteuning te gaan bieden op vlak van ledenadministratie , terreinreservatie ,competities en ook over de aanleg van de terreinen . Leden van Tennis Vlaanderen zijn automatisch al verzekerd voor Padel op de club, dus allen komen proeven van deze fantastische sport " lacht Detlef ".
Zelf is Detlef lesgever binnen de club en een  héél actief als speler , als we even de ranking opzoeken staat Detlef Peel momenteel op plaats 10 in België en in de wereld zelfs op een knappe 336 ste plaats .Maar hij blijft bescheiden en het is een mooie uitdaging om er iets moois van te maken hier in Roeselare .
Elke maandag hebben we hier op de club een clubavond voor iedereen die al eens kennismaakte met padel , de Mix en Match die elke week maar aan het uitbreiden is .
Met of zonder partner speel je verschillende wedstrijden tegen verschillende niveaus en zo kan je naast plezier ook je niveau gaan optillen ¿ In de Augustus organiseerden we met succes een jeugdstage , na één dag was iedereen er al vlot mee weg en velen komen met hun ouders regelmatig spelen . Op korte tijd konden we héél wat realiseren en hopelijk kunnen we volgend jaar het Belgisch Kampioenschap naar Roeselare halen  ¿.

Start to Padel

Vanaf dinsdag 4 Oktober organiseren we  bij Padel Club Roeselare " Start to Padel ", initiatielessen om deze leuke sport beter onder de knie te krijgen en daarna te kunnen deelnemen aan de clubavonden op maandagavond . Vind je niet direct drie personen om samen les mee te volgen dan kunnen we kijken om een lesmoment samen met anderen te voorzien .
Ook is het mogelijk om les te volgen in duo of privé , kortom voor elk wat wils en ook de de niet ¿ beginners zijn welkom om aan de lessen deel te nemen " vult Detlef aan " .
Dus kom dit weekend zeker eens een kijkje nemen en genieten op het gezellige terras , voor verdere informatie kan men steeds terecht op de Facebook pagina van Padel Club Roeselare of aan de balie " besluit Detlef deze leuke babbel ".

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexander@personal-t-concepts.com