Opnieuw sterrentornooi in Wezel

Opnieuw sterrentornooi in Wezel

Ook dit jaar wordt in Wezel een sterrentornooi georganiseerd. De heren spelen voor drie sterren en de dames voor twee sterren. Bij de heren staan er A-spelers op de affiche met Philip Vetter, Bart Govaerts, Jasper Smit, Maxime Braeckman, Bart Beks en Julien Dubail. De heren spelen hun finale al op zondag 2 augustus en de andere finales worden gespeeld op 9 augustus. In totaal zijn er 1120 inschrijvingen voor alle reeksen.
Naast de gezellige sfeer voorziet de club ook een aantal leuke randactiviteiten. Eén van deze activiteiten is het optreden van De Tie-breakers, een covergroep samengesteld uit clubleden. Ook de voorloper van de mega-zomerfuiven, met name de smashing-time die befaamd en berucht was wordt terug nieuw leven in geblazen. Voor de tweede keer organiseren ze ook een latin night.
Tijdens het tornooi van KWTC Wezel wordt als primeur in België het "FEESTBIER AMBASSADEUR 2015 LIMITED IDITION" gepresenteerd in flessen van 75 cl met bijhorende glazen. Dit bier is het enige bier gebrouwen met Bourbon Whisky. Een prachtige schuimkraag voorafgaand aan een mooie frisse toets van Cytra, gevolgd door een volle fijne turfsmaak die nazindert als een overwinning.

Johan Mulders   muldersjohan@gmail.com  0479/589415