Opgefrist Boom maakt zich op voor enkeltornooi

Opgefrist Boom maakt zich op voor enkeltornooi

Op zaterdag 7 juni gaat op TC Boom het jaarlijks enkeltornooi van start. Het vernieuwd bestuur wil er een sfeervolle editie van maken.
"Onze befaamde mojitobar, die steeds dienst doet tijdens het dubbeltoernooi, zal nu ook tijdens het enkeltoernooi gedurende de weekends open zijn", zegt voorzitter Tom De Meester. "Tijdens de prijsuitreiking geven we onder de aanwezige deelnemers ook 2 x2 weekendtickets voor Tomorrowland weg."
Het kersverse Boom-bestuur investeerde ondertussen zwaar in de infrastructuur.
"Onder onze vier vernieuwde en opnieuw aangelegde gravelterreinen lieten we een beregeningsinstallatie installeren", vervolgt De Meester. "En op dit moment is, mede dankzij de steun van de gemeente Boom, de eerste fase van de renovatie van de kleedkamers achter de rug. Ook het clubhuis werd door middel van schilderwerken en kleine aanpassingen opgefrist. Een gedeelte van het terras werd ingericht als loungehoek."
"Boom is dus een club in volle ontwikkeling en wij streven verder naar vooruitgang", besluit De Meester. "Onze club telt momenteel 543 leden en elke dag komen er nog bij."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net