Opendeurdag en opening buitenseizoen Tennisclub Zomergem

Opendeurdag en opening buitenseizoen Tennisclub Zomergem

Na de succesvolle primeur in 2018, hield Tennisclub Zomergem afgelopen zaterdagnamiddag 30 maart opnieuw een opendeurdag.

Het mooie lenteweer was net zoals vorig jaar een meevaller en zorgde er mee voor dat nieuwsgierigen vlot hun weg vonden naar Tennisclub Zomergem. Jong en oud genoten van demo's en initiaties recreatief en competitief tennis, KidsTennis en Start to Tennis.

De allerjongsten proefden speelsgewijs van de tennissport en werkten een parcours met leuke behendigheidsspelletjes en -oefeningen af. Anderen konden al eens een eerste balletje proberen slaan. Kastaar kwam even op bezoek en zag dat het goed was. Hij deed zelf enkele oefeningen mee met de kids!

Niels Desein kwam ook langs op Zomergem. Hij sparde met onze jeugdcompetitiespelers, wat een mooie demo competitietennis opleverde voor alle aanwezigen.

Heel wat kids schreven zich meteen al in voor onze stages in de paasvakantie. Ook een flink aantal volwassenen waren na een proefles Start to Tennis overtuigd en zullen in mei deelnemen aan de volwaardig reeks Start to Tennis.

De nieuwe instroom is dit seizoen dus verzekerd, hopelijk kunnen we nog enkele bijkomende nieuwe enthousiastelingen verwelkomen!

's Avonds vond onze openingsreceptie van het nieuwe buitenseizoen plaats voor onze leden en hun gezin. De interclubkampioenen van seizoen 2017 ontvingen hun medailles en de flessen cava van Tennis Vlaanderen werden stuk voor stuk met de glimlach in ontvangst genomen.