Oost-Vlaamse uitblinkers op Forest Hills

Oost-Vlaamse uitblinkers op Forest Hills

Sebastien Cauhape pakt twee keer winst
De Oost-Vlaamse vertegenwoordigers hebben het vrij goed gedaan op het Ethias 1plustornooi op Forest Hills.
Opmerkelijk was de prestatie van Sebastien Cauhape(Gantoise) die de finale bij de 9-jarigen won van Yanis El Haieki met 4/2 en 4/2. In het dubbelspel won hij samen met Mathias De Cubber(Park Ronse).
Bij de jongens ging ook nog Robin Vanhauwe door tot de finale bij de 16-jarigen. Daar botste hij evenwel op een zeer sterke Tibo Colson.
Boris Kamdem(Gantoise) en Nicholas Rennie(Eeklo) haalden de finale in dubbel bij jongens 16 maar ook daar bleek Colson met maatje Frederik Jacobs te sterk.
Natan D'Hulst(Beckhand) strandde met Giel Gielis in halve finale in dubbel 12.
Kaat Coppez haalde bij meisjes 10 twee keer finale. In enkel verloor ze van Morane Meyers met 3-4 en 3-4 en in dubbel met Flo Helsen verloor ze nog eens tegen Meyers met Sara Pantelic.
Noémie Sermant(Sint-Kristoffel Pollare) haalde kwart in enkel meisjes 12 net als Julie Fauche(TC Beckhand) maar samen wonnen ze het dubbel tegen hun enkelwinnaressen Sofia Costoulas en Amelia Waligora.
Bij meisjes 14 ging Lina Dullaert(TC Beckhand) na een zege tegen Zara De Schutter in kwart en Michelle Van Mol in halve door naar finale waar Cloe Ruette evenwel te sterk bleek.
Ruette zou met Nienke D'Haen('t Broeksken) ook nog het dubbel winnen tegen Zara De Schutter met Kaylegh Vanhoute.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be