Ook TC Velina blij met titel van de junior veteranen

Ook TC Velina blij met titel van de junior veteranen

Kapitein Koen Maes van TC Velina wilde graag zijn ploegje in de kijker stellen dat dit seizoen de titel binnenhaalde bij de junior-veteranen in reeks III.

"Na winst in de poule werd 't Lobbeke Maldegem met 5/1 naar huis gestuurd in de achtste finales. In kwart ging Gantoise eraan. "Die mannen zagen de zege al binnen na de 3/1 in de enkels maar ze vergaten dat se sterke dubbelaars had een en die zetten de situatie recht. We wonnen de partij met één set meer gewonnen. In halve finale volgde het zelfde scenario tegen de buren van TC tempelhof Lierde. Ook hier gaven de dubbels de doorslag.

In de finale kregen we TC Sterrenbos Nazareth op bezoek en na de 2/2 in de enkels moesten alweer de dubbels beslissen. We wonnen ze allebei. Onze kernbestoind uit Erik De Gaucqier, Pedro Lerooy, Werner Goossens en Philippe Goethals maar ten gepasten tijden vielen ook Jempie De Taeye, Tom De Mulder, Bart Van Der Beken, ikzelf , Paco Viera en zelfs uitbater van de kantine, Philippe De Norre, in.  Het werd alvast op stevige manier gevierd".