Nieuwkomer Jo Vandebrouck maakt "Ronde van Limburg"

Nieuwkomer Jo Vandebrouck maakt "Ronde van Limburg"

Sinds maart maakt een nieuw gezicht deel uit van het Limburgs gewestbestuur. De 46-jarige Jo Vandebrouck van Jus In Romershovense is de vervanger van Kristel Windmolders.
Hij is meteen begonnen aan zijn "Ronde van Limburg". "Ik wil elke club de volgende maanden minstens één keer bezoeken," zegt hij. Van jeugdwerking wil hij zijn dada maken. "Mijn vrouw en vijf kinderen spelen allemaal tennis en ik zetel in het jeugdbestuur van mijn club. Ik heb dus wel wat ervaring," vertelt advocaat Vandebrouck. "Ik zit niet graag langs de zijlijn en hou van organiseren. Daarom heb ik mij op vraag van Kristel kandidaat gesteld om de vacante plaats in te vullen. Op die manier zit er tevens een vertegenwoordiger van Zuid-Limburg in het gewestbestuur. Ik heb wel een aantal ideeën over jeugdwerking. In mijn eigen club heb ik destijds het idee van fairplay gelanceerd en ik zie dat Tennis Vlaanderen nu ook inspeelt op dit thema".
Ook op het terrein zelf is Vandebrouck (C+15/5) nog erg actief. "Ik probeer ieder jaar tien tot vijftien tornooien te spelen. Daarnaast speel ik ook interclub. Met twee ploegen zelfs maar we hebben de voorronde niet overleefd".

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com