Nationale Interclubkampioenschappen - Oost-Vlaamse teams naar de eindronden

Nationale Interclubkampioenschappen - Oost-Vlaamse teams naar de eindronden

Bij de dames gaat TC Beckhand met twee teams naar de eindronde in tweede nationale.  Beckhand A neemt het in halve finale op tegen TC De Boneput en Beckhand B ontmoet Tessenderlo B.
Bij Beckhand A speelden in de voorronde vooral Justine De Sutter, Celine Rolly, Eva De Bock en Tahnee Van Hoeck terwijl in het B-team naast Louise Burez ook Melissa Van Onckelen, Manon Dewulf, Margot Martens en Anne Flohil aantraden. Elena Van Der Sijpt trad in beide teams op.
In derde natioonale kwalificeerde Gantoise zich. Majoly De Wilde, Eline Audenaert, Sofie Heyse en Sofie Hermans gaan naar de achtste finale tegen Excelsior Hasselt.
Ook de mannen van TC Beckhand slaagden erin de eindronde in tweede nationale te halen. Hen wacht een Halve finale tegen Luik B. Philip De Vetter, Filip Van Duyse, Ruud Martens, Eric Reuijl, Clemcy Tercken en Jeroen Alliet krijgen meteen een moeilijke opdracht.
In vierde nationale wisten Park Ronse met Laurens Vanderkimpen, Clement Debaveye, Jonas De Meyer, Gregory Josson, Pieter-Jan Kellens en Stijn Vanderkimpen en Hof ter Burst Lebbeke met o.m. Benjamin en Robin D'Hoe, Tuur en Yvan Heuvinck, Lennert De Henau, Jarno Zuallaert, Yannick Van Der Plas en Jelle Van Nieuwenhove zich te plaatsen. Daar begint men in de zestiende finales.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be