Michael Masuhr blinkt uit in twee reeksen

Michael Masuhr blinkt uit in twee reeksen

Eén van de spelers die momenteel het mooie weer maakt in Het Nieuwsblad Criterium is zonder twijfel Michael Masuhr. De B+2/6-speler blonk de voorbije weken niet alleen uit bij de heren 3, ook één reeks hoger stond hij zijn mannetje door de titel te pakken op TC Iris Kessel-Lo.

Ondanks zijn eerste plaats in de criteriumtussenstand in die derde reeks heeft de speler van TC Wilderhof niet de ambitie om een gooi te doen naar de eindzege. Hij liet vorige zondag zelfs de finale in zijn eigen reeks schieten om fysiek top te zijn voor de confrontatie met B0 Benjamien Goossens.
"Ach, ik zag het gewoon niet echt zitten om drie matchen op één dag te betwisten en dan stond ik in de halve eindstrijd ook nog eens tegenover mijn goede vriend Niels De Greef", zegt Masuhr daarover. "De krachten die ik toen gespaard heb, kwamen goed van pas in de finale 's namiddags. Ik trok in twee sets aan het langste eind en dat is toch onverhoopt gelet op het klassement dat ik achter mijn naam heb staan. Niet dat het daarom toeval is, want ik heb er een uitstekend seizoensbegin opzitten. In geen enkel tornooi lag ik er totnogtoe voor de halve finales uit, al spant deze zege bij de heren 2 uiteraard de kroon. Ik denk dat ik hierdoor stilaan een B-2/6-klassement in het vizier krijg, maar het plezier staat bij mij toch voorop. Ik zal nog wel verschillende tornooien in de buurt van het Leuvense betwisten, maar de eindzege in het criterium heb ik vooralsnog niet op het oog."


Stijn Deleus - 0475/21.20.68 - stijn.deleus@gmail.com