Mats Herremans: enige Oost-Vlaamse enkelwinnaar op Forest Hills

Mats Herremans: enige Oost-Vlaamse enkelwinnaar op Forest Hills

Oost-Vlaanderen kon op het 1plustornooi van Forest Hills maar één van de 10 finales naar zijn hand zetten. De winst kwam er bij jongens 10 waar Mats Herremans van TK Players Ninove de finale won van Brabander Daan Bertels met 3/4, 4/0 en 4/3.  Mats demonstreerde ook al zijn goede vorm in de jongens 10/2 tornooien van Ter Eiken en Standaard Wetteren waarin hij ook al verschillende C 30/3 spelers kon kloppen.
Samen met clubgenoot Frederik Caeyman bereikte hij ook de finale in dubbelspel maar daar moesten ze in de supertie-break het ander Oost-Vlaamse duo Noah Merre-Arne De Petter laten voor gaan.
Mats houdt er in de tussenstand van de Volvo 1-tour een voorlopige tweede plaats aan over, maar kan niet deelnemen aan het volgend tornooi op Brughia
Frederik Caeyman(ook TK Players) haalde de kwartfinale maar verloor na een prachtpartij tegen Daan Bertels.
Louis De Rouck (Gantoise) ging tot kwart bij jongens 14 na winst tegen Stefan Borms('T Broeksken.
Bij de meisjes 12 won Amelie Van Impe(TK Players) haar achtste finale tegen Chyara Onia maar strandde in kwart na verlies tegen Juliette Bovy met ¾,4/3 en 4/2.
Kaat Coppez van TC Velina verloor in meisjes 9 de kwartfinale van Pantelic.
Nienke D'Haen('T Broeksken) moest dit keer in halve finale bij meisjes 12 haar meerdere herkennen in Michelle Van Mol met wie ze wel nog de finale speelde in dubbel en die ook won tegen Emiline De Witte en Zoe Poorters. Julie Fauche en Noemie Sermant strandden in achtste finales.
Zara De Schutter haalde de hoofdtabel bij meisjes 14 maar verloro de achtste fianle tegen Fien Peeters.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be