Masters van Het Nieuwsblad Enkelcriterium

Masters van Het Nieuwsblad Enkelcriterium

Van donderdag 28 September tot en met zondag 2 Oktober vonden op de indoorterreinen van T.C. Kortemark de Masters van Het Nieuwsblad Enkelcriterium plaats .
De vele toeschouwers konden er genieten van spannende en hoogstaande wedstrijden .
In de hoogste mannenreeks won Jacques Gley ( B-15/4 nr 118 ) na een spannende finale van de Mexicaan Eduardo Tello Peralta(B-15/4 nr 82) .
De eerste set ging in een tie break naar de Mexicaan maar nadien kwam de 36 - jarige Fransman Jacques Gley die aangesloten is bij K.G.T.C. Zwevegem meer en meer in de wedstrijd en won set twee met 7/5 .In de beslissende derde set ging Jacques op zijn elan door en won verdient met 6/1 .
In de hoogste damesreeks ging de zege naar Louise Wittouck ( T.C. Kortemark ) die in een spannende wedstrijd won met 7/5 en 7/6 (6) van clubgenote Emilia Dejonckheere . Maxim Notable zorgde voor de prestatie van het tornooi door te zegevieren in zowel Heren 2 als Heren 3. Ook aan alle andere winnaars een dikke proficiat , zeker ook niet te vergeten de scheidsrechters en het gewestelijk comité voor de puike organisatie !
Het fantastisch gebeuren werd afgesloten met prijsuitreiking gevolgd door een mooie receptie.

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexander@personal-t-concepts.com