Mannen 1 op Tennis SDI kan rekenen op A1-statuut

Mannen 1 op Tennis SDI kan rekenen op A1-statuut

Een prijzenpot van meer dan 10.000 euro zoals op Tennis SDI, in het Vlaams-Brabantse gewest is het ongezien op het niveau van een criteriumtornooi. Het is logischerwijs een garantie op tennis van de bovenste plank deze week op de Itterbeekse terreinen, aangezien verschillende A-spelers meedingen naar de hoogste eer bij de mannen 1.

 

"Met A-spelers Stefan Wauters, Dimitar Grabul en Philip De Vetter komen dezer dagen heel wat kleppers in actie, met speciale aandacht voor ons eigen jeugdproduct Robin Cambier ", somt Kristof Tondeurs namens het bestuur op. "Samen met de vele B-15/4- en B-15/2-spelers op de hoofdtabel hebben we een A1-statuut te pakken en dat is toch een erg mooie verwezenlijking. Met die hoogste mannenreeks als gangmaker zijn dit hoogdagen voor de club, op én naast het terrein met dagelijks culinaire verwennerijen en zaterdag 8 augustus een grootse barbecue met aansluitend een eighties en nineties party tot in de vroege uurtjes."
Ook afgezien van het toernooi gaat het de club voor de wind.
"Absoluut ja, als je ziet dat we al voor het tweede jaar op rij de enige Vlaams-Brabantse club zijn die over het label jeugdvriendelijke tennisclub met erkende kidstennisschool en toptennisschool beschikt", meldt Tondeurs niet zonder trots. "En ook qua infrastructuur blijven we in samenwerking met de gemeente de nodige investeringen doen, zoals recent nog de aanleg van een tweede en derde terras en een vernieuwde trap en gangpad. Het clubhuis is als volgende aan de beurt, dus we blijven plannen koesteren en verder uitwerken."