Maikel De Boes uitblinker op 1 Plus op Stade Leuven

Maikel De Boes uitblinker op 1 Plus op Stade Leuven

De Oost-Vlamingen hebben zich niet onbetuigd gelaten op het vijfde en laatste 1 plustoernooi van het seizoen op Stade Leuven.
Uitblinker was ongetwijfeld Maikel De Boes (TC Beckhand) die bij de 14-jarigen zowel de enkel- als dubbeltitel ( met Natan D'Hulst) binnenhaalde. De C 15/5 speelt momenteel op het niveau van een B-speler en krijgt na dit seizoen allicht ook dat statuut. Hij klopte o.m. Alexander Blockx en Dante Despontin.
Succesrijk was ook Noah Merre ( TC Eeklo) die bij jongens 12  vlot de enkeltitel behaalde tegen Idriss Hadouch (6/1 en 6/2) nadat hij in een bewogen halve finale Mats Herremans (TC Players)  met 7/6 (11)  en 7/6 (2) klopte.
Mats kon wel juichen in dubbel met Lucas Nees . Zij wonnen ook in een spannend duel met 7/6 en 7/5.
Ook Elise Gillis (TC OAHU) schitterde. Zij speelde bij meisjes 10 de finale maar verloor tegen Mirthe Moens. Samen zetten ze wel de dubbelfinale naar hun hand.
Mateo Goubert ( TC Players) werd bij de 9-jarigen in finale verrassend verslagen door het Waaltje Sacha Picard en werd met Tibo Meermans in halve finale uitgeschakeld bij jongens 10.
Een dubbeltitel was er voor Amelie Van Impe (TC Players) die met Hanne Vandewinkel het sterke duo Costoulas-Waligora klopte bij meisjes 12 met 6/4 en 6/2.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be