Luna Kosolosky sterkste op de Masters in Zele

Luna Kosolosky sterkste op de Masters in Zele

Bij de dames kwam het in reeks II tot een rechtstreekse finale op de Masters in Zele. Luna Koslosky vertrok als favoriete en haalde het ook met 6/2 en 6/1 van Femke D'Haen.
Aisha Vercaemer die al meermaals de masters speelde in dames III was er dit keer opnieuw bij maar moest de zege laten aan Maya Van Thuyne die de voorbije zomer ook al sterk uit de hoek kwam . het werd 6/3 en 6/2.
Amber Bourgillioen liet in dames IV geen kans aan Nette Hermans die in halve finale Kiliana Vercaemer had uitgeschakeld. Ze won vlot met 6/0 en 6/1.
Zottegemse Anne Van Heyleweghen was top in dames V. Ze liet Janne De Witte amper twee spelletjes.
Anne-Sophie Brems die een succesjaar kende met een 13-tal tornooizeges in Oost-Vlaanderen en Antwerpen liet zich in dames 25/2 ook dit keer niet verrassen door Karolien Verstrepen die haar in de eerste set wel tot een tie-break dreef. De tweede pakte ze met 6/2.
Lise Speleers ( TC Kenta) had het moeilijker in de halve finale tegen Gaelle Bosmans (6/3, 4/6, 6/2) dan tegen Charlotte Raeymaekers die ze in finale bij dames 25/3 versloeg met 6/0 en 6/1.
Heidi Van Hoof versloeg bij dames 35/2 thuisspeelster Svetlana Petrova met 6/4 en 6/3. In 35/3 toonde Marleen Van Veirdeghem zich de betere van Pulcherie Deneckere met 6/4 en 7/6.