KWTC Wezel opent nieuw clubhuis

KWTC Wezel opent nieuw clubhuis

Het voorbije weekend werd onder grote belangstelling het nieuwe clubhuis  van tennisclub Wezel officieel geopend. Het bestuur mocht terecht fier op het geleverde werk.
Twee jaar geleden begon het bestuur te broeien op verbouwingsplannen aangezien het regenwater voor de toog toekwam, de basisstructuur voor een deel aan het rotten was en het café een opknapbeurt kon gebruiken na meer dan zestig jaar.
"We kunnen gerust stellen dat KTWC vandaag geschiedenis heeft geschreven, " zei voorzitter Peter Van Dyck tijdens zijn openingsspeech. "Het clubhuis en de omgeving hebben een totale update gekregen. We hopen iets gerealiseerd te hebben waar jullie graag komen sporten en ontspannen. Wezel is en blijft trouwens het beste terras van de Kempen. Naast tennis wordt er binnenkort ook petanque gespeeld en er staan twaalf oplaadpunten ter beschikking van de fietsers. De club is ook lid geworden van fietsrouteplan van de provincie Antwerpen. Het eetcafé kreeg net als de petanqueclub de toepasselijke naam "Brik Pilée".
Om dit allemaal te realiseren kon de club de afgelopen maanden rekenen op tal van vrijwilligers waaronder buurman Harm Van Veldhoven. Na zijn ontslag bij KV Mechelen heeft hij ook tijd voor andere dingen. Het lint werd geknipt door Paul Heeren, de man die elke dag aanwezig is op de club en volgens de voorzitter wel een lifetime achievement award verdiend. Hij werd bijgestaan door Tinny Van Hest. Zij was in 1957 het meisje dat de schaar aanreikte aan de vrouw van de toenmalige directeur bij de opening van het clubhuis. Zoveel jaren later was zij opnieuw van de partij.

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com