KTC Meulenberg slaat op tegen kanker

KTC Meulenberg slaat op tegen kanker

Eind oktober vond er op tennisclub KTCMeulenberg in Houthalen-Helchteren een groots evenement plaats ten voordele van Kom op tegen Kanker via Music for Life. De club organiseerde namelijk de 24 uur durende tennismarathon 'KTCM slaat op tegen kanker'.

Lieve Moors: "De tennismarathon bestond uit verschillende tennisactiviteiten, die varieerden van vrij tennis tot een superhelden-tennisspel voor de allerkleinsten of een jenevertennissessie voor de `grootsten'. Ook naast het tennisveld was er een uitstekende sfeer, onder meer voortgebracht door goedkope jeneverkes, de American road rock band Interstate 74 uit Helchteren en DJ's kwijte Toine en 2 Paola, die met hun draaikunsten nu naast Leuven ook Houthalen-Helchteren helemaal wisten in te pakken.

De marathon werd opgezet door het trainersteam en de oudere jeugd van de tennisclub, maar werd gesteund door vele partijen zoals de tennisclub zelf, vele lokale handelaars en zelfstandigen uit Houthalen-Helchteren en ook de gemeente zelf. Dit zet op een mooie manier de solidariteit binnen de tennisclub en binnen de gemeente in de kijker. Met een voorlopig ingezameld bedrag van maar liefst 5.800 euro kan er zonder twijfel gesproken worden van een tennisclub KTC Meulenberg die niet alleen leeft, maar ook geeft... Geeft om een goed doel, dat velen onder ons zo nauw aan het hart ligt.
Het eindbedrag, inclusief extra donaties die eventueel nog binnenkomen in de komende maanden, zal gedurende de warmste week van Studio Brussel officieel overgemaakt worden aan Kom op tegen Kanker.

Johan Mulders   muldersjohan@gmail.com  0479/589415