KTC Meulenberg ondergaat grondige facelift

KTC Meulenberg ondergaat grondige facelift

Met enige vertraging, omwille van de pandemie, werden de vier nieuwe padelterreinen feestelijk geopend op de KTC Meulenberg. De club onder leiding van voorzitter Vic Engelen kreeg de voorbije maanden een grondige facelift.

De blikvanger zijn de vier centraal gelegen padelcourts maar ook het clubhuis werd volledig gerenoveerd, de terrassen werden uitgebreid en de parkings werden heraangelegd. Het project vergde een investering van een half miljoen euro. De gemeente Houthalen-Helchteren subsidieerde 150.000 euro. De club heeft de wind in de zeilen want de club telt nu 861 leden of 200 leden meer dan vorig jaar. TC Meulenberg is daarmee ook de grootste sportvereniging van de gemeente.

Net voor de opening werd de club wel het slachtoffer van een wolkbreuk zodat de tennishal volledig onder water kwam te staan maar dat kon de feestvreugde niet dempen. In aanwezigheid van burgemeester Alain Yzermans en Dirk De Maeseneer, voorzitter van Tennis Vlaanderen, werden het complex officieel ingehuldigd.

Johan Mulders - muldersjohan@gmail.com - 0479/589415