KTC Isis: Pysson en Desein voeren deelnemersveld aan

KTC Isis: Pysson en Desein voeren deelnemersveld aan

Met Ruben Bemelmans als laureaat kende het Belgian Circuit-tornooi van Witte Beer het afgelopen weekend zijn apotheose. Deze week verhuist het West-Vlaamse sterrencircuit naar Izegem, waar Justine Pysson en Niels Desein het deelnemersveld aanvoeren.

Ruben Bemelmans combineerde de voorbije week de sterrentornooien van Witte Beer en TC Mol en liet op beide tornooien geen steek vallen. In Brugge ging Bemelmans in finale vlot over Maikel De Boes (6-0, 6-1), die het een dag eerder na een uitputtingsslag haalde van Jacques Gley (6-3, 3-6, 7-6).

Gley en De Boes zijn deze week opnieuw van de partij op het Belgian Circuit-tornooi van KTC Isis in Izegem. Met ook nog Niels Desein – twee weken geleden nog de beste op de tornooien van l'Armorial en Duinbergen –, Niels Cleeren, Eduardo Peralta-Teloo en Robin Vanhauwe op de tabel, kan het wel eens een intense strijd worden.
Ook een pak kwaliteit bij de dames in Izegem met de Nieuwpoortse Justine Pysson (foto) die haar eerste Vlaams sterrentornooi van het seizoen afwerkt. De net 20-jarige Pysson staat samen met Zara De Schutter, Manon Garcia en Emeline De Witte rechtstreeks in kwartfinale. In de kwalificaties zou het in de tweede ronde wel eens tot een stevig West-Vlaams onderonsje kunnen komen tussen Louise Wittouck en Beau Deleu.