KTC Diest opent vernieuwd en vergroot terras

KTC Diest opent vernieuwd en vergroot terras

De voorbije wintermaanden werd er hard gewerkt bij KTC Diest. Het resultaat is een volledig vernieuwd en vergroot terras met frisse, kleurrijke buitenmeubelen en een opgesmukt clubhuis.
Diest wil meer zijn dan een tennisclub en de club gooit vanaf nu haar deuren open voor alle Diestenaars. Er wordt vooral gemikt op de wandelaars en joggers op en rond het Warandepark.
KTC Diest heeft van Tennis Vlaanderen alle kwaliteitslabels gekregen en dat kunnen niet veel clubs in Vlaanderen zeggen: Jeugdvriendelijke Tennisclub, Kidstennisclub en Toptennisclub. Zowel recreanten,  competitie- en toptennissers kunnen er terecht. Ook het G-tennis zit in het aanbod.
De club wil dit seizoen weer goed presteren in de interclub. "Onze damesploeg werd al driemaal Belgisch kampioen op vijf jaar tijd in de hoogste afdeling," zegt coach Benny Vanhoudt fier. "Ook de heren strijden al jaren mee op het hoogste niveau. Dit jaar starten we weer met titelambities bij de dames met een ploeg met veel eigen talent. De herenploeg bestaat voor 100% uit eigen kweek. Ook in de jeugdreeksen beginnen we met meer dan 30 ploegen en veel ambitie aan het nieuwe seizoen".

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com