Kristof Verbeken-Mats Herremans beste dubbelaars op Masters Oost-Vlaanderen

Kristof Verbeken-Mats Herremans beste dubbelaars op Masters Oost-Vlaanderen

Op de finales van de Masters in het dubbelspel ging de zege in de hoogste reeks naar het duo Kristof Verbeken-Mats Herremans van TC Players Ninove. De combinatie van een tiener met een junior-veteraan  leek wonderwel te lukken. Het Gentse duo Matthias Wieme-Niels Schalck moest met 3/6 en 4/6 buigen voor het team dat ook al de favorieten Gert en Nicola Bottelberghs had verslagen in halve finale.
Thomas Allaer en Pieter D'Hondt deden de dubbelreputatie van TC Chiwawa alle eer aan. Ze wonnen een uiterst spannende finale in mannen 90 met 4/6,6/3 en 12/10.
Chris Noens en Carlos Vargas haalden het in mannen 60 terwijl Didier Appelmans met Chris Ghijsens dubbel 30 naar hun hand zetten. De laagste mannenreeks ging naar Peter Van Houtte en Max Verspecht.

Dubbel Gemengd
Aaron Calluy en Felice Maes waren de besten in dubbel gemengd 140. Zij versloegen Robin Deschaumes ( winnaar in enkel bij heren 3) en Ann Verheyleweghen met overtuigende 6/2 en 6/3.
Yulia Epina die ook dames 3 enkel won was ook de sterkste in dubbel gemengd 90. Met Piet Volckaert won ze een verrassend evoluerende partij met 6/2, 1/6 en 10/8.
Dubbel gemengd 60 ging naar de fel toegejuichte Kaatje Van Cauwenbergh en Koen Putteman die slechts in een supertiebreak over het duo Nathalie Catry- Sieben De Roeck geraakten.
Barbara Vanderstock met Peter De Vos en Katelijn De Moor met Peter Charle waren de winnende duo's in de lagere reeksen.

Dames
Karin Cox en Ilse Weynants wonnen de dames reeks tot 90 punten. Ook zij hadden een supertiebreak nodig tegen Lien Baert en Birte Moerman . ZE wonnen die met 10/5 nadat ze de tweede set met 1/6 hadden verloren.
Dames 60 ging naar Jolien Verbruggen met An Vermassen. Zij gingen in de tweede set vlot over Cecile D'Hollander en Valerie Van Der Linden na een felbetwiste eerste set.
Dubbel dames 30 ging naar Christel Cuypers met Yne Pieters en de laagste reeks was iets voor Eline Foubert met Dana Van Belleghem.