Kampioenen gewestelijke interclubs met vier enkels zijn gekend

Kampioenen gewestelijke interclubs met vier enkels zijn gekend

Op de laagste reeks na waar TC Gavere en TC Denderleeuw het uitvechten voor de titel zijn de kampioenen gekend in de gewestelijke interclubs met vier enkels.
TC Eeklo haalde het in reeks  1 nipt van Merelbeke. Nicholas Rennie, Pieter Van Hyfte, Michiel Nachtergaele, Maarten Den Hertogh en ook Peter D'Hulst en Cedric De Meyer mochten een deeltje van het succes opeisen.
In reeks II was Oudenaarde te sterk voor TC Nobel. Hier droegen Lucas Bogaert, Gert De Lange, Stef Vanderhaegen en Wouter De Jonge bij tot het succes.
TC Nobel met Andres De Cock, Baziel Tagon, Mattice De Schagt en Filemon Taghon was in reeks III de winnaar van TC Malpertus.
TC Chiwawa had twee ploegen in reeks IV en het was de B-ploeg die het haalde van TC Evergem. Frederic De Kesel, Bruno Spruyt, Carlos Cerrens, Yves Vermeulen, Mathias De Loose en Koen Maes zorgden voor de eindzege.
In reeks V was TC Beckhand dan weer de winnaar van TC Racso. Kristof Smet, Arthur Schoenmakers, Thomas Maes, Dries Derijcke en Jules Muyshondt werkten hier mee voor de winst in de finale.
TC Topspin Zele (foto) haalde het in finale vlot van TC Denderleeuw. Cedric Boel, Kenzo Heirman, Ian Saey en Nathan Van Damme mochten er al mee stoppen na de enkels die allemaal werden gewonnen. Ook Kirill Tverdochlebov had zijn aandeel in het succes in voorgaande matchen.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be