Jens De Bosscher wint de Masters Oost-Vlaanderen

Jens De Bosscher wint de Masters Oost-Vlaanderen

Op de Masters Oost-Vlaanderen in Zele toonde Merelbekenaar Jens De Bosscher zich de beste in de mannen II-reeks. Louis De Rouck die hem dit seizoen al een paar keer kon verslaan moest dit keer passen met 2/6 en 1/6. Voor Jens opnieuw een stapje voorwaarts naar een B ¿ 15/1 klassement . Hij versloeg de voorbije zomer trouwens ook al een viertal B ¿ 15/2 spelers.
In heren III was Miel Sweerman de verwachte winnaar al dreef Wouter Van Coillie hem naar een driesetter na 6/3 winst in de eerste set. Met 6/4 en 6/2 stelde de man van Hof ter Burst orde op zaken.
Logische zege ook van Rune Willaert ( TC Denderleeuw) in heren IV waar Ward Lapeere bleef steken op 6/3 en 6/2. Lander Volckaert ( TC Racso) zette Daan Haelvoet opzij bij heren V al haalde hij moeizaam de eerste set binnen met 7/6 ( 9). De tweede ging met 6/3 iets vlotter.
In een Denderstreekduel won Steven Vandennoortgaete ( TC Velina ) het van Jan Matthijs ( TC Players) met 6/0 en 7/5.
West-Vlaming Jeroen Roose kon dit keer het Oost-Vlaams feestje niet vergallen. Peter Ost ( TC Wase) die hem in halve finale uitschakelde haalde het bij de junior-veteranen I immers van Tim De Decker ( TK Beukenhof) met 6/2 en 6/1.
Kris Sergeant ( tennis 2000 )haalde het bij 35/2 vlot van Koen Mestdagh. Chris Noens was de uitschieter met twee titels. In mannen 35/3 versloeg hij in drie sets Filip Cantens en in 45/3 kon hij ook al in drie sets Sven Robbrecht die hem de voorbije zomer meermaals versloeg van antwoord dienen.
Olivier Lammes ( Park Ronse) haalde het verrassend van Wim De Proft ( Scheldedreef) in 45/2. Ignace De Walsche ( 55/2) en Frans Van der Schueren ( 55/3) waren de winnaars in hun reeks.