Jean Verlaak (87) en Piet Lalieu (85) hebben dinsdag 30 September hun laatste tenniswedstrijd gespeeld

Jean Verlaak (87) en Piet Lalieu (85) hebben dinsdag 30 September hun laatste tenniswedstrijd gespeeld

Tennis, een geschenk voor 't leven. Dat kunnen Jean Verlaak en Piet Lalieu van TC Berkenbos beamen. Want na jarenlang actief te tennissen, namen deze 2 bijzondere leden van Tennis Vlaanderen op 30 september definitief afscheid van het tennisterrein. Samen met TC Berkenbos zetten hen graag extra in de bloemetjes.
Jean Verlaak (87) en Piet Lalieu (85) waren tot 30 september de oudste actieve tennissers van Heusden-Zolder. In heel Vlaanderen gaan enkel de actieve spelers Eugene Pieters en Jean Jacobs hen nog voor. Jean Piet zijn beide lid van TC Berkenbos sinds begin de jaren '80, kort na de opstart van de club (1979). Piet kreeg een tennisracket cadeau bij zijn op pensioenstelling, hierdoor zette hij zijn eerste stappen op de tennistereinen van TC Berkenbos. Jean had altijd een zeer goed balgevoel en heeft daardoor tot op deze mooie leeftijd al die jaren kunnen genieten van een partijtje dubbel. Het recreatieve aan tennis en vooral het wekelijks spelen met de jongere gepensioneerden van de club hielden deze 2 heren (bijna eeuwig) jong. Hun laatste tenniswedstrijd, mocht dan ook op passende wijze gevierd worden met gans de groep in het eigen clubhuis met een lekker ontbijt en een glaasje champagne, aangeboden door het clubbestuur.
Door hun lange jaren van vertrouwen in onze club werden ze benoemd tot "ere-lid" van TC Berkenbos, waar ze hopelijk nog vele jaren kunnen genieten van het tennis en het clubleven.
Jean en Piet, namens tennisminnend Vlaanderen, van harte proficiat! Wij wensen jullie nog vele gezonde en gelukkige jaren, ook naast de tenniscourts!