Interclubseizoen 2018 met vele successen op T.C. Molenbos!

Interclubseizoen 2018 met vele successen op T.C. Molenbos!

Tennisschool Molenbos staat sinds 2013 onder leiding van Nick Vets en Stein Celis, twee echte clubmensen. Omdat zij veel belang hechten aan beleving op de club en deelname aan allerlei clubactiviteiten, zetten zij sinds de start van hun werking fel in op interclub. Dit heeft de laatste twee jaar duidelijk zijn vruchten afgeworpen, met maar liefst 18 jeugdploegen in diverse reeksen en 20 volwassen interclubploegen waarin ook veel jeugdspelers de Molenboskleuren verdedigen.

Het interclubseizoen is nog maar halfweg, maar T.C. Molenbos kan toch al van een geslaagd interclubseizoen spreken. Zowaar 11 van de 18 jeugdploegen spelen de eindronde!

In 2017 hebben werd de tennisschool uitgebreid met trainer Willem Bruin, gediplomeerd trainer B en gewezen ATP top 100 speler in dubbel. De kwaliteit die Tennisschool Molenbos naar buiten brengt, werd hierdoor alleen nog maar versterkt en dit uit zich, nog sneller dan gedacht, in een succesvol verhaal. Met deze vernieuwde competitiewerking is T.C. Molenbos meer dan ooit klaar om mee te doen voor de prijzen!