Interclub Padel Najaar: drie Antwerpse kampioenen

Interclub Padel Najaar: drie Antwerpse kampioenen

Met Forest Hills, Fun in Tennis en Ter Eiken kroonden drie Antwerpse teams zich tot kampioen in de Najaarsinterclub Padel.
  • Dames 500: finale Ter Eiken – Forest Hills 0-6. Opvallend: de club uit Wommelgem verloor in twee ontmoetingen in de eindronde geen enkele wedstrijd. In finale kwamen Elyne Boeykens, Dorien Cuypers, Evelyne Dom, Annouck Meys, Morgane Michiels, Linde Mues, Charlotte Swaans en Vicky Van de Peer voor Forest Hills in actie.
  • Open 750: finale Oostende – Fun in Tennis: 1-5. Ook het overwicht van Fun in Tennis in de open reeks 750 was groot. Alleen in finale tegen Oostende werd in de eindronde één wedstrijd verloren. Fun in Tennis trad aan met Bram Coene, Koen Donckers, Bram Kevelaerts, Dennis Mertens, Tom Moerbeek, Alain Sassen en Guido Tijbosch.
  • Open 100: Ghistelehof – Ter Eiken 3-3 (3-3) (39-41). Het voorbije weekend werd het in de laagste reeks in finale een heuse thriller tussen het West-Vlaamse Ghistelehof en Ter Eiken. De club uit Edegem met Jeremy Bruneel, Yannis Rouwens, Olivier Schrooyen, Julien Van Dooren en Hughes Van Doorselaere haalde het eindelijk met twee games verschil.