Gewestelijke Jeugdinterclubs: TC Beckhand en TK Players succesrijkst bij de jongens

Gewestelijke Jeugdinterclubs: TC Beckhand en TK Players succesrijkst bij de jongens

Bij jongens 12/2 speelden beide clubs een beklijvende finale die met een supertiebreak in het dubbel werd besloten. De broers Natan en Yoran D'Hulst toonden zich net iets sterker dan Mats Herremans en Frederik Caeyman.
Beckhand pakte ook de titel bij jongens 12/3 tegen Reinaert. Senne Bal en Jonas Loopmans zorgden voor winst. Ook in 16/3 deden de Waaslanders het uitstekend met Maikel De Boes en Thomas Maes die Laereveld Haaltert met Ralph Van Damme, Maarten Matthijs en Nils De Coster versloegen.
Voor TK Players was er winst van de tweeling Mateo en Matis Goubert in een burenduel met TK Madison Ninove bij 9/2. En ook Andreas Caeyman en Mats De Wit(foto) toonden zich de sterksten tegen TC Eleven bij jongens 10/3. Ze lieten de tegenstander amper een spelletje.
De Vallei had zich al eerder van de titel verzekerd bij jongens 14/2. Robbe Van De Velde en Emiel Thibaut zorgden voor een mooi parcours. Topspin Zele met Nikolas Petit en Kenzo Heirman pakte de titel in 14/3; Sint Christoffel Pollare met Seppe Reynebeau en Robbe De Beck in 14/4, TC Nobel met Andries De Cock en Frederik Vanmaele in 16/2 en De Krijte met Michael Mc Mahon en Senne Blommaert in 16/4 mocht ook op het hoogste schavotje. TK Zomergem met Daan Merens en Julie Maes pakte de titel in 9/3(gemengd).

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be