Gewestelijke interclubkampioenschappen jeugd jongens

Gewestelijke interclubkampioenschappen jeugd jongens

Twee titels voor TC Racso en TK Players

In Oudenaarde haalde tC Racso Destelbergen twee jeugdtitels. Bij jongens 14/3 waren Michael Fechner en Liam De Cuypere te sterk voor Topspin Zele en bij jongens 16/4 haalden Paul Eduard Denayer en Tristan Dhaene het van TC Merelbeke.
TK Players Okegem had al een titel vast bij jongens 10/2 met Frederik Caeyman en Mats Herremans en voegde daar nog eentje aan toe bij jongens 16/3 waar Denis Kandaurov en Stijn Van Grembergen het na een spannend duel haalden van TC Nobel C.
Bij jongens 12/2 was het ijzersterk duo van Park Ronse met Jan Van Assche en Mattice Dobbelaere niet te verslaan door TC Velina.
Bij jongens 9/2 stonden Twee Merelbeekse duo's tegenover mekaar. Sebastien Cauhape en Thibault Bert haalden het vlot van hun clubgenoten.
In een duel tussen ploegen uit de Denderregio bij jongens 12/3 bleek tennis 2000 Hofstade te sterk voor TC Resschebeke. Louie De Smedt en Noah De Dyn werden de winnaars.
TC Oudenaarde zorgde voor een thuiszege tegen For Ever B bij jongens 14/4. Titus Top en Thomas Seghers lieten zich niet verschalken.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be