Geen enkele dubbelslag op jeugdinterclubs jongens

Geen enkele dubbelslag op jeugdinterclubs jongens

Tenzij je er de titel van TC Merelbeke in de gemengde reeks 9/3 bijrekent kon geen enkele club de dubbel pakken bij de jeugdinterclubs voor jongens.
TC Merelbeke B haalde het ook bij jongens 13/2 in de enige poule. Met Sebastien Cauhape, Bram Van Quickelberghe en Mateo Torres had men ook een uiterst sterk trio dat Park Ronse met Matthias De Cubber en Dieter Roelandt kon afhouden.
TC Madison Ninove haalde het bij jongens 11/2 met 2/0 van TC  Racso. Gustav Gunst en Rune Van Schuerbeek waren telkens in drie sets te sterk van Fabrice Lefèvre en Arthur Heldenbergh. Luka Verhille en Jonas Van Der Heyden bezorgden TC Zomergem een titel bij jongens 11/3 en dat ten koste van TC Merelbeke A.
TC Nobel met Maurice De Schoenmacker en Remi Heldenbergh was sterker dan TC Eeklo met Laurens Van Schalck en Nagui Scherbeyn in 13/3.
In 13/4 was TC De Krijte met Seba Huyghe en Tobias De Wispelaere te sterk voor Park Ronse dat ook in 15/3 de finale verloor tegen TC 't Broeksken dat met Arne De Petter en Enio Falat de betere papieren had tegen Arthur De Langhe en Tangui Buyse.
TC Racso haalde het in een superspannende finale bij jongens 15/4 tegen For Ever. Jacob Van Durme, Jean-Charles Ryffranck, Mathias De Brock en Oliver Mannaerts konden slechts juichen na de supertiebreak in dubbel die op 11/9 eindigde.
TC Beckhand had al eerder de titel beet bij jongens 15/2 . Arno Zels en Jonas Loopmans hielden in de enige poule Gantoise af.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be