Game set match op Kalmthoutse TC

Game set match op Kalmthoutse TC

Dat Kalmthoutse TC leeft, dat is duidelijk! Ze zijn weer aan een druk tornooi begonnen, met maar liefst 143 inschrijvingen én zomerse weersvoorspellingen. De enige moeilijkheidsgraad dit jaar is de prestatie van onze Rode Duivels, dit zorgt voor een iets moeilijkere tornooiplanning. Maar op KTC zoeken ze voor iedereen een oplossing! Dit jaar worden 11 reeksen georganiseerd: 8 mannen -en 3 vrouwenreeksen. De club hoopt natuurlijk stiekem op overwinningen van de eigen leden.

Bovendien viert voorzitter Peter Cosyns (in het midden van de foto) zijn 10e jaar als clubvoorzitter. Hij wordt dan ook in de bloemetjes gezet voor zijn inzet gedurende al deze jaren!

Beker Claus competitie
Ook hebben de leden van KTC zeer goed gepresteerd bij de Beker Claus competitie. Het dubbel gemengd team eindigde in de eerste afdeling 1 op de eerste plaats en de dubbel dames op een gezamenlijke eerste plaats in de derde afdeling.

KTC organiseert in augustus ook nog een dubbel -en jeugdtornooi vanaf 10 tem 19 augustus. Duimen voor opnieuw een grote opkomst.

Peter Cosyns: Voorzitter Kalmthoutse TC
Didy Breugelmans: wedstrijdleider tornooi
Hugo Breugelmans: wedstrijdleider tornooi en organisator Beker Claus.