Finaleplaatsen voor Oost-Vlamingen op 1 Plustornooi op Forest Hills

Finaleplaatsen voor Oost-Vlamingen op 1 Plustornooi op Forest Hills

De Oost-Vlaamse vertegenwoordigers op het 1 plustornooi op het Antwerpse Forest hills moesten zich in het enkelspel tevreden stellen met enkele finaleplaatsen. Winst zat er dit keer niet in, al waren er wel nog zeges in het dubbelspel.
Stan Bal van TC Beckhand versloeg bij jongens 9 in halve finale Rony Fohnen van TC Eupen maar moest in finale met 2/4 en 0/4 de duimen leggen voor Tim Speeleveld.
Bij jongens 11 kwam het tot een Oost-Vlaamse halve finale. Sebastien Cauhape ( Gantoise) bleek nog te sterk voor Mateo Goubert ( Players Ninove). In finale boog de Gentenaar wel voor Yanis El Haieki in drie sets.
Noah Merre (TC Eeklo) versloeg in halve de Nederlander Michael Schut, terwijl Mats Herremans ( TC Players) verloor van Idriss Haddouch.  Haddouch toonde zich in finale de betere van Merre met verrassende 6/2 en 6/1 cijfers.
Maikel De Boes ( TC Beckhand) kwam tot halve finale bij jongens 15 maar daar bleek latere tornooiwinnaar Alexander Gilissen nog een maatje te sterk.
Bij de meisjes was er voor Amelie Van Impe een kwartfinale bij de 13-jarigen.
Dubbels
Elysa Axinie ( Beckhand) was finaliste in dubbel bij de 9-jarigen. Sebastien Cauhape haalde het met Isaac Huysveld bij de 11-jarigen en Frederik Caeyman ( TC Players) haalde het met Noah Merre bij de 13-jarigen tegen Gilles-Arnaud Bailly en Nyo Van Dyck. Maikel De Boes won met Dante Despontin bij de 15-jarigen. Elise Gillis ( OAHU) was met Mirthe Moens de beste bij de 11-jarigen terwijl Amelie Van Impe met Marthe Lambrecht de finale bij de 13-jarigen verloor in een supertie-break Tegen Srah Pantelic en Warda Ait El Bachir.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be