Feest van de Jeugd: verdienstelijke Oost-Vlamingen in lagere reeksen

Feest van de Jeugd: verdienstelijke Oost-Vlamingen in lagere reeksen

De Vlaamse kampioenschappen op Forest Hills vormen niet alleen een feest voor de toppers maar ook de jongens en meisjes die in de lagere reeksen aan de slag zijn geven het beste van zichzelf en mogen fier zijn als ze een titel behalen.
Die titel was er voor Mattice Dobbelaere van Park Ronse bij jongens 14/2  waar hij achtereenvolgens Lennert Steven, Maxim Louagie en Aloïs Blondeel versloeg.
Bij jongens 16/3 vochten Arthur Heyvaert en Stijn Verheyleweghen als leden van TC Zottegem een clubduel uit dat door Arthur met 2/6, 6/1 en 6/2 werd gewonnen.
Niels Vermeire ( TC 't Broeksken) haalde finale bij jongens 12/3 maar moest daar de duimen leggen voor Jelle De Pelsmacker.
Thibaud Thysman en Tibo Duymelinck van TC De Vallei gingen bij jongens 16/2 allebei door tot halve finale maar daar werden ze teruggewezen door de finalisten Maxime Lantroght en Bo De Winter.
Bij de meisjes 16/2 verloor Daphne De Clerck van TC Eeklo haar halve finale tegen Ilyana Van Hoof en Zoë Zatyko van TC De Vallei botste bij meisjes 12/2 op Emilie Lannoy die wel drie sets nodig had om haar te verslaan.