Feest van de Jeugd: titels voor Rune Willaert, Sebastien Cauhape, Kasper Impens en Filemon Taghon

Feest van de Jeugd: titels voor Rune Willaert, Sebastien Cauhape, Kasper Impens en Filemon Taghon

In de hoogste reeksen was er een titel weggelegd voor Sebastien Cauhape(Gantoise) die bij jongens 9/1 de maat nam van Mathias De Cubber(Park Ronse) met 4/1 en 4/0.
Mooi waren ook de finaleplaatsen van Robin Vanhauwe(Hof ter Burst) in jongens 16/1 en Lina Dullaert(TC Beckhand) in meisjes 16/1. Robin die op een mooi seizoen kan terugblikken bood felle weerstand aan Zizou Bergs en moest slechts met 3/6 en 5/7 onderdoen. Lina die toch de maat had genomen van An-Sophie Zwakhoven en Cloe Ruette vond in Vicky Van De Peer een stevige concurrente en verloor 5/7 en 3/6. Maar een flinke klassementsverbetering wordt na dit seizoen vast haar deel. In Wommelgem kreeg de sympathieke meid ook nog de fairplayprijs.
In reeks II verloor Bram Van Quickelberghe (Merelbeke) in drie sets van Olaf Vanhooren in finale van jongens 10.  Britt De Rudder(De Jasmijn) verloor haar finale bij meisjes 12 van Onia Chyara na nipte winst tegen Amelie Van Impe(TK Players) en Jihane Gharafi.
Twee  streekgenoten vochten een duel uit in de finale van jongens 12/2; Rune Willaert(Sint-Kristoffel) haalde het in een sterke partij van eerstejaars Mats Herremans(TK Players) met 6/2 en 5/3 nadat Mats opgaf wegens krampen in de tweede set.
In de III-reeks won Kasper Impens(TC Reinaert) van Thibault Six met 6/0 en 6/2 bij de 12-jarigen. Filemon Taghon(TC Nobel) was dan weer de beste bij jongens 14/3. Hij versloeg in finale Emanuel Ost in drie sets.