Eindronde Rent a Car Jeugdinterclub

Eindronde Rent a Car Jeugdinterclub

Eind augustus vond in TC Beckhand de eindronde van de Rent a Car Jeugdinterclub plaats. Drie Vlaams-Brabantse ploegjes sleepten op de laatste dag de nationale titel in de wacht, met Tennis Panorama dat tweemaal aan het feest was en Lovanium dat één keer mocht juchen.

In alle vijf de finales van de eerste afdeling stond op 30 augustus een Vlaams-Brabantse vertegenwoordiger aan de start. De meisjes 15 van Tennis Panorama brachten die eindstrijd ook effectief tot een goed einde. B+4/6-speelster Katia André won haar enkel tegen de gelijk geklasseerde Tugce Demir van Sporting Hove en samen met Aurélie Messenguy zette ze ook het dubbelspel naar haar hand.
Ook in quasi alle eindrondes van de intergewestelijke reeksen 2, 3 en 4 deed logischerwijze een ploegje van ons gewest een gooi naar de hoogste eer. Zowel de meisjes 13/3 van TC Lovanium als de jongens 11/2 (foto) van Tennis Panorama slaagden in hun opzet. De Leuvense meisjes haalden het van TC Wimbledon met 2-1 en de jongens van Panorama gaven met dezelfde cijfers TC Madison het nakijken.