Dubbeltornooi van T.C. De Maene uit Diksmuide

Dubbeltornooi van T.C. De Maene uit Diksmuide

Voor de tweede editie van het dubbeltornooi van T.C. De Maene kwamen maar liefst 157 koppels opdagen . Om even te vergelijken met vorig jaar zijn er dit 35 meer , dus niks dan tevreden gezichten " opent adjunct- wedstrijdleider Gauthier Decadt deze leuke babbel ". De laagste reeksen waren héél snel volzet en voor het eerst organiseerden we ook de hoogste dubbelreeks tot 140 ptn.
De weergoden waren het tornooi alvast goedgezind en slechts één dag moesten we uitwijken naar indoor terreinen , het mooie weer zorgde er tevens voor dat de sfeer op de club  top was en er tot in de late of vroege uurtjes " glimlacht Gauthier " nagepraat werd over de wedstrijden ...

De finaledag was een schot in de roos, de meeste  matchen werden afgewerkt met een match tie-break, de zon was volop van de partij en de opkomst héél talrijk !

Thuisspeelster Marleen Vanneste was de spilfiguur van het tornooi. Ze speelde in haar 3 ingeschreven reeksen maar liefst 3 keer de finale en won er maar bovendien 2 van, dus een meer dan geslaagd tornooi .

We merken als club ieder jaar een stijging van leden, en in ons tornooi wad dit uiteraard niet anders. De vraag naar extra terreinen en een indoorhal is dan uiteraard groot zodat we verder kunnen blijven groeien als club " besluit een fiere Gauthier deze babbel " .


Op de foto herkennen we van links naar rechts Thomas Bal ( Wedstrijdleider ) en Gauthier Decadt ( Adjunt -Wedstrijdleider )