Dubbeltornooi TC Snauwaert

Dubbeltornooi TC Snauwaert

Tijdens het voorbije Union Jack-dubbeltoernooi konden de tornooispelers voor het eerst kennismaken met het 'vernieuwde' Snauwaert. "We gaven de club inderdaad een stevige opfrisbeurt", zegt Jens Heyndrickx, die samen met Mike Van der Elst (foto) het tornooi in goede banen leidde. "Het interieur werd vernieuwd, de buitengevel kreeg een likje verf en in de hal werd ledverlichting geplaatst. We kregen de voorbije week 326 duo's over de vloer en dat is de beste bezetting sinds we zes jaar geleden aan dit tornooi begonnen."
Zelf kwam Heyndrickx een fractie te kort om de hoogste dubbelreeks, tot 160 punten, op zijn naam te schrijven. Samen met Kevin Belmans verloor hij in finale met 7-6, 5-7, 10-8 van Filip Bogaerts en Paul Van Ussel. Ook de finale in de reeks tot 120 punten werd een nagelbijter. David Cloots en Jonas Hemgenbergs haalden het op de valreep met 6-7, 6-3, 10-8 van Ben Jochems en Kay Verdickt.
De 15-jarige Morgane Van den Bergh (Gym) mocht twee titels vieren: met Jarne Walrop in de reeks dubbel gemengd 100 punten en met Alix Schelfhout in het dubbel dames 90 punten. Al kwam die laatste overwinning er pas na een stevige super tiebreak tegen Lorena Koberg en Jacqueline Van den Eynde: 4-6, 6-4, 12-10.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net