Drukke eindejaarsperiode meldt zich aan met o.m. Belgian Circuittornooien in Ninove en Geraardsbergen

Drukke eindejaarsperiode meldt zich aan met o.m. Belgian Circuittornooien in Ninove en Geraardsbergen

Het wordt voor fervente tennisspelers moeilijk kiezen in de eindejaarsperiode. In Oost-Vlaanderen staan niet minder dan zes dubbeltornooien en vier organisaties met enkels op het programma. Tussen 22 december en 7 januari wordt het een gezellige drukte op en rond de courts.

Op TC Velina in Geraardsbergen pakt men uit met het eerste Belgian circuittornooi voor mannen van het nieuwe seizoen. Naast het tornooi in de hoogste reeks bij de heren komen ook nog diverse reeksen voor heren en dames aan bod en enkele dubbelreeksen zijn aan het programma toegevoegd.

TC Madison in Ninove pakt traditioneel uit met de hoogste reeks voor dames die ook al voor het Belgian Circuit telt. Ook verschillende andere enkeltabellen zijn voorzien naast enkele dubbelreeksen met de hoogste tot 120 punten.

Op Tenniscentrum De Jasmijn in Sint-Niklaas zijn de meeste enkelreeksen voorzien en komen ook de leeftijdscategorieën flink aan bod.

Bij TC De Vallei in Temse organiseert men reeksen heren van 6 tot en met 2 en dames van 5 tot en met 2. Daarnaast zijn ook nog enkel dubbels voorzien.

TC Merelbeke pakt dan weer uit met en massa dubbelreeksen. Naast de traditionele criteriumreeksen zijn er o.m. bij de heren reeksen tot 140 en 210 punten en bij de dames tot 90 en 140.

Op TC De Zilveren Klomp in Sint-Gillis-Waas zijn de traditionele dubbelreeksen voor heren en dames die meetellen voor het criterium  voorzien.

De Krijte Oostakker heeft dan weer dubbelreeksen tot 10, 20, 40, 80 en 120 punten op het programma  op het tornooi dat op 23 december van start gaat.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be