Driesterrentornooi op TC Players Ninove

Driesterrentornooi op TC Players Ninove

Bij tennisclub TC Players in Ninove wil men zich meer en meer profileren als the place tot be in de Denderstreek als het op tennis aankomt. Geen wonder dan ook dat men op de kar sprong om in het kader van het Belgian Circuit een sterrentornooi te organiseren. Een enthousiaste VZW en een goede hoofdsponsor als TMT-isolatiebouw en zwembaden zetten zich achter het project en opteerden zowaar voor een driesterrentornooi wat de beteren in het circuit moet aanspreken en aansporen om naar de Zuid-Oost-Vlaamse stad af te zakken.
A-speler en streekgenoot ,Jonas Merckx , die het mannen I-tornooi op TC Players al meermaals won en Eduardo Peralta-Tello schreven al in maar er zullen ongetwijfeld nog gegadigden met allure opdagen in het Ninoofse.
Het tornooi met de nodige omkadering met o.m. thema-avonden heeft plaats van 23 juni tot 2 juli en heeft in Oost-Vlaanderen alleen concurrentie van TC 't Lobbeke.
De club mikt trouwens niet alleen op de toppers om de  toeschouwers een mooi programma aan te bieden . De competitiespelers op lager niveau komen ook aan hun trekken. Er worden niet minder dan 19 reeksen georganiseerd en dat betekent dat ook de leeftijdscategorieën sterk aan bod komen. Ook 25-, 35-, 45- en 55-plussers. Er zijn zeven outdoorterreinen ter beschikking en in geval van regen zijn er vier indoorcourts .
Het wordt de komende weken trouwens nog druk op TC Players waar vanaf 21 juli ook een dubbeltornooi met 12 reeksen staat geprogrammeerd en van 31 juli tot 5 augustus een jeugdtornooi doorgaat. De erkende toptennisschool Double You organiseert in de loop van de vakantie ook vijf jeugdstages voor kinderen van elke leeftijd en elk niveau.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be