Drie keer Oost-Vlaanderen op 1Plustornooi TC Heiveld

Drie keer Oost-Vlaanderen op 1Plustornooi TC Heiveld

De Oost-Vlaamse vertegenwoordigers op het vierde 1plustornooi van het jaar deden het meer dan voortreffelijk. In de enkelreeksen gingen ze met drie overwinningen lopen.
Bij de jongens 11 maakte Ninovieter Mateo Goubert ( TC Players) een prachtreeks. In kwartfinale versloeg hij een andere Oost-Vlaming, Fabrice Lefevre ( TC Tobias Aalter) met 4/0 en 4/1, in halve finale gunde hij Joachim Hermans zelfs geen spelletje en in finale moest ook de leider in de tussenranking , Tibo Meermans, met 4/0 en 4/0 passen. Veelbelovend voor de toekomst allemaal.
Noah Merre ( TC Eeklo) was de beste bij jongens 15. Hij versloeg achtereenvolgens Tibo De Vijlder, Victor Sempels en de veelbelovende Gilles-Arnaud Bailly. De finale ging met 6/4 en 6/1 naar Noah. Limburger Bailly schakelde in deze reeks in halve finale Nathan D'Hulst (TC Beckhand) uit met 7/6 en 6/3 .
Amelie Van Impe ( TC Players) schakelde Louise Lefevre (TC Tobias) uit in kwartfinale meisjes 15 om vervolgens in halve finale te winnen van Onia Chyara met 6/2 en 6/3. In finale moest ook Flo Helsen er met 7/5 en 6/1 aan geloven.
Xavir De Marteau ( TC Beckhand) verloor de finale bij jongens 9/1 tegen Xander Dierickx.
Halve finaleplaatsen waren er voor Kaat Coppez ( TC Boneput) bij meisjes 13/1 en Leontien Lanckman ('t Broeksken) bij meisjes 9/1 en Tola Oduwale ( jongens 9/1).
Andere kwartfinalisten waren: Sebastien Cauhape (TC Merelbeke) bij jongens 13/1, Lauren Seye (meisjes 11/1)en Jana Otzipka (`tBroeksken) bij meisjes 13/1.
Opmerkelijk: broer en zus Lefevre (foto) staan beiden op de zevende plaats in de tussenranking van hun reeks.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be