Dirk Vanhees: ¿TC De Pollepel weer laten openbloeien¿

Dirk Vanhees: ¿TC De Pollepel weer laten openbloeien¿

Met B-4/6 Dirk Vanhees en echtgenote Isabelle Ejzenberg kreeg TC De Pollepel in Duffel nieuwe eigenaars. "We waren reeds lange tijd op zoek om samen iets te ondernemen", zegt Vanhees. "De eerste ontmoetingen met de vorige eigenaars verliepen zeer positief. We zijn trots en voldaan dat we deze stap kunnen zetten."
Vanhees staat nu voor de uitdaging om de club opnieuw te laten bloeien.
"Dat zal nog veel bloed, zweet en tranen kosten", aldus Vanhees. "De Pollepel beschikt over een prachtige accommodatie, maar daar bleef het eigenlijk bij. We willen deze club laten openbloeien. Iedereen zal bij ons de nodige aandacht krijgen."
Vanhees zit alleszins boordevol plannen.
"Over de terreinen hoeven we ons geen zorgen te maken: die liggen er dankzij de terreinverantwoordelijken Ludo en Arthur steeds piekfijn bij. Maar een club bestaat niet alleen uit terreinen en een clubhuis, het oog wil ook wel wat. We zijn dan ook meteen begonnen met verfraaiingen: de parking werd heraangelegd, er werd nieuwe beplanting aangebracht en ook de aanleg van een speeltuin was één van onze topprioriteiten"
"Verder willen we de tennisschool met een sterk en gemotiveerd team opnieuw opbouwen. De Pollepel had een tennisschool met veel potentieel, maar is het laatste jaar sterk in omvang afgenomen. Zelf zal ik ook mijn kennis uit het verleden aanwenden om de school weer op de rails te krijgen."
"Door allerhande activiteiten ¿ vooral dan de clubavond op vrijdag ¿ willen we een aangename sfeer creëren en door het aantrekken van nieuwe sponsors zullen we ook de Pollepel-tornooien weer de nodige uitstraling geven."
"Kortom: we geloven in onze club, onze leden en onze ambities en hopen binnen enkele jaren te kunnen terugblikken op een geslaagd parcours."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net