Deloitte Open - KTC Isis

Deloitte Open - KTC Isis

Van maandag 23 Mei tot en met zondag 05 Juni ging het Deloitte Open enkeltornooi van K.T.C. ISIS door . Met 322 inschrijvingen verdeeld over de 21 reeksen kan wedstrijdleider van dienst Christine Orgaer samen met de volledige organisatie van het tornooi tevreden terugblikken alvast !
Zowel bij de dames als bij de heren 1 stonden heel wat top 100 spelers en speelsters van de nationale ranking op de tabellen , zodat er héél wat mooie matchen te zien waren de afgelopen twee weken .
De weersgoden waren het tornooi niet altijd goedgezind maar het finaleweekend kon véél goed maken , op de finaledag was het zelfs puffen op en rondom de velden .
De finales waren van héél hoog niveau en kenden zowel bij de dames als de heren een bijzonder spannend wedstrijdverloop die telkens beslecht werd in tie break .
Bij de dames trok Justine Bourdon aan het langste eind tegen de sterk spelende Justine Pysson die nog véél groeimarge heeft wetende dat ze nog 16 jaar dient te worden .
Ook bij de heren kende de finale een enorm spannend wedstrijdverloop en bij een 6/3 voorsprong voor Peralta in de beslissende Tie Break dacht iedereen  dat de zege een feit was voor de 27 - Jarige sympathieke Mexicaan .
Maar de ervaren Olaf De Weerdt ( A Nationaal nr 27 ) veegde de 3 matchpunten weg en won uiteindelijk met 8/6 in de tie - break .
Het mooie tornooi werd afgesloten met prijsuitreiking en een mooie receptie waar er nog tot in de vroege uurtjes nagekaart kon worden over de prachtige wedstrijden en finales.

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexander@personal-t-concepts.com